free statistics Martina Sáblíková Foto : 1 192 Martina Sablikova Photos And Premium High Res Pictures Getty Images : Rychlobruslařka martina sáblíková ještě nabírá v těchto dnech kondici v itálii, příští týden už ale plánuje vyjet v bavorském inzellu na led. Skip to main content

Martina Sáblíková Foto : 1 192 Martina Sablikova Photos And Premium High Res Pictures Getty Images : Rychlobruslařka martina sáblíková ještě nabírá v těchto dnech kondici v itálii, příští týden už ale plánuje vyjet v bavorském inzellu na led.

Trojnásobná olympijská šampionka v rychlobruslení martina sáblíková je na tom podle trenéra petra nováka před startem sezony s vrcholem na hrách v pekingu více než dobře. Ale ke konci už to bylo hraniční," hlásí. Na třítisícimetrové trati je zatím šestá. Čtyřiatřicetiletá česká reprezentantka za prvním místem zaostala o 3,45 sekundy, na stupně vítězů ztratila necelou sekundu. Jela ve třetí dvojici od konce s ruskou natálií voroninovou.

„nejprve se tam musím dostat. Heerenveen The Netherlands January 16 Martina Sablikova Of Czech Republic During The European Championship Allround And Sprint At Thialf Icerink O Stock Photo Alamy
Heerenveen The Netherlands January 16 Martina Sablikova Of Czech Republic During The European Championship Allround And Sprint At Thialf Icerink O Stock Photo Alamy from c8.alamy.com
V tomaszówě mazowieckém se z vítězství radovala v nové rekordu dráhy irene schoutenová z nizozemska. Čtyřiatřicetiletá česká reprezentantka za prvním místem zaostala o 3,45 sekundy, na stupně vítězů ztratila necelou sekundu. Letošní kvalifikace bude hodně náročná," upozorňuje česká reprezentantka v původním rozhovoru pro. Minulá sezona byla taková, jaká byla, takže naskočit do závodů nebude jednoduché," uvedla sáblíková před odjezdem do polska. Pozitivně naladěná vstoupí příští týden do dalšího ročníku světového poháru rychlobruslařka martina sáblíková. Trojnásobná olympijská šampionka v rychlobruslení martina sáblíková je na tom podle trenéra petra nováka před startem sezony s vrcholem na hrách v pekingu více než dobře. Kvalifikovat se na olympijské hry do pekingu a na nich rozmnožit svoji sbírku medailí. Místo v divizi b v závodě na 1000 metrů na světovém poháru v polsku.v tomaszówě mazowieckém se podle očekávání více dařilo druhé češce na startu nikole zdráhalové, která byla třetí.

Místo v divizi b v závodě na 1000 metrů na světovém poháru v polsku.v tomaszówě mazowieckém se podle očekávání více dařilo druhé češce na startu nikole zdráhalové, která byla třetí.

Místo v divizi b v závodě na 1000 metrů na světovém poháru v polsku.v tomaszówě mazowieckém se podle očekávání více dařilo druhé češce na startu nikole zdráhalové, která byla třetí. Geleden · martina sáblíková | foto: Ale ke konci už to bylo hraniční," hlásí. V tomaszówě mazowieckém se z vítězství radovala v nové rekordu dráhy irene schoutenová z nizozemska. Olympijská sezona je obrovská zodpovědnost. Minulá sezona byla taková, jaká byla, takže naskočit do závodů nebude jednoduché," uvedla sáblíková před odjezdem do polska. Čtyřiatřicetiletá česká reprezentantka za prvním místem zaostala o 3,45 sekundy, na stupně vítězů ztratila necelou sekundu. Sama česká reprezentantka nadšení krotí, že se ukáže až v ostrých závodech. Geleden · rychlobruslařka martina sáblíková vstoupila do olympijské sezony šestým místem v závodě na 3000 metrů na světovém poháru v polsku. Pozitivně naladěná vstoupí příští týden do dalšího ročníku světového poháru rychlobruslařka martina sáblíková. Trojnásobná olympijská šampionka v rychlobruslení martina sáblíková je na tom podle trenéra petra nováka před startem sezony s vrcholem na hrách v pekingu více než dobře. 1 dag geleden · rychlobruslařka martina sáblíková obsadila až 24. Letošní kvalifikace bude hodně náročná," upozorňuje česká reprezentantka v původním rozhovoru pro.

Přesto se martina sáblíková letos, kdy trénovala i s italskou reprezentací, s činkami zlepšila. Ale ke konci už to bylo hraniční," hlásí. Trojnásobná olympijská vítězka si vítězství v hlasování sportovců vysloužila ziskem zlaté a stříbrné medaile na loňském světovém šampionátu, kde navíc na trati 5000 metrů překonala světový rekord. Ap „snad jsme udělali vše, co jsme měli. Letošní kvalifikace bude hodně náročná," upozorňuje česká reprezentantka v původním rozhovoru pro.

„nejprve se tam musím dostat. Petr Kiss With Martina Martina Sablikova And Petr Novak Photo 30712893 Fanpop
Petr Kiss With Martina Martina Sablikova And Petr Novak Photo 30712893 Fanpop from images5.fanpop.com
Ap „snad jsme udělali vše, co jsme měli. Letošní kvalifikace bude hodně náročná," upozorňuje česká reprezentantka v původním rozhovoru pro. Čtyřiatřicetiletá česká reprezentantka za prvním místem zaostala o 3,45 sekundy, na stupně vítězů ztratila necelou sekundu. V tomaszówě mazowieckém se z vítězství radovala v nové rekordu dráhy irene schoutenová z nizozemska. 1 dag geleden · rychlobruslařka martina sáblíková obsadila až 24. Na třítisícimetrové trati je zatím šestá. „nejprve se tam musím dostat. Trojnásobná olympijská vítězka si vítězství v hlasování sportovců vysloužila ziskem zlaté a stříbrné medaile na loňském světovém šampionátu, kde navíc na trati 5000 metrů překonala světový rekord.

Geleden · nový ročník světového poháru v rychlobruslení začal dnes v polském tomaszówě mazowieckém.

Kvalifikovat se na olympijské hry do pekingu a na nich rozmnožit svoji sbírku medailí. Jela ve třetí dvojici od konce s ruskou natálií voroninovou. Čtyřiatřicetiletá česká reprezentantka za prvním místem zaostala o 3,45 sekundy, na stupně vítězů ztratila necelou sekundu. Ap „snad jsme udělali vše, co jsme měli. Trojnásobná olympijská vítězka si vítězství v hlasování sportovců vysloužila ziskem zlaté a stříbrné medaile na loňském světovém šampionátu, kde navíc na trati 5000 metrů překonala světový rekord. V tomaszówě mazowieckém se z vítězství radovala v nové rekordu dráhy irene schoutenová z nizozemska. Olympijská sezona je obrovská zodpovědnost. „dělala jsem i 30 dřepů se 75 kily na zádech, což jsem nikdy nezvládala. Na třítisícimetrové trati je zatím šestá. „nejprve se tam musím dostat. Letošní kvalifikace bude hodně náročná," upozorňuje česká reprezentantka v původním rozhovoru pro. Pozitivně naladěná vstoupí příští týden do dalšího ročníku světového poháru rychlobruslařka martina sáblíková. Geleden · nový ročník světového poháru v rychlobruslení začal dnes v polském tomaszówě mazowieckém.

Ap „snad jsme udělali vše, co jsme měli. Rychlobruslařka martina sáblíková ještě nabírá v těchto dnech kondici v itálii, příští týden už ale plánuje vyjet v bavorském inzellu na led. „dělala jsem i 30 dřepů se 75 kily na zádech, což jsem nikdy nezvládala. Na třítisícimetrové trati je zatím šestá. V tomaszówě mazowieckém se z vítězství radovala v nové rekordu dráhy irene schoutenová z nizozemska.

Pozitivně naladěná vstoupí příští týden do dalšího ročníku světového poháru rychlobruslařka martina sáblíková. Martina Sablikova Editorial Stock Photo Image Of Martina 40500618
Martina Sablikova Editorial Stock Photo Image Of Martina 40500618 from thumbs.dreamstime.com
Kvalifikovat se na olympijské hry do pekingu a na nich rozmnožit svoji sbírku medailí. Ještě se před ní můžou dostat další soupeřky. V tomaszówě mazowieckém se z vítězství radovala v nové rekordu dráhy irene schoutenová z nizozemska. Geleden · rychlobruslařka martina sáblíková vstoupila do olympijské sezony šestým místem v závodě na 3000 metrů na světovém poháru v polsku. Ale ke konci už to bylo hraniční," hlásí. Čtyřiatřicetiletá česká reprezentantka za prvním místem zaostala o 3,45 sekundy, na stupně vítězů ztratila necelou sekundu. Místo v divizi b v závodě na 1000 metrů na světovém poháru v polsku.v tomaszówě mazowieckém se podle očekávání více dařilo druhé češce na startu nikole zdráhalové, která byla třetí. Pozitivně naladěná vstoupí příští týden do dalšího ročníku světového poháru rychlobruslařka martina sáblíková.

Sama česká reprezentantka nadšení krotí, že se ukáže až v ostrých závodech.

Ap „snad jsme udělali vše, co jsme měli. Ale ke konci už to bylo hraniční," hlásí. Geleden · martina sáblíková | foto: Letošní kvalifikace bude hodně náročná," upozorňuje česká reprezentantka v původním rozhovoru pro. „nejprve se tam musím dostat. „dělala jsem i 30 dřepů se 75 kily na zádech, což jsem nikdy nezvládala. Olympijská sezona je obrovská zodpovědnost. Čtyřiatřicetiletá česká reprezentantka za prvním místem zaostala o 3,45 sekundy, na stupně vítězů ztratila necelou sekundu. Na třítisícimetrové trati je zatím šestá. Kvalifikovat se na olympijské hry do pekingu a na nich rozmnožit svoji sbírku medailí. Pozitivně naladěná vstoupí příští týden do dalšího ročníku světového poháru rychlobruslařka martina sáblíková. Minulá sezona byla taková, jaká byla, takže naskočit do závodů nebude jednoduché," uvedla sáblíková před odjezdem do polska. Trojnásobná olympijská šampionka v rychlobruslení martina sáblíková je na tom podle trenéra petra nováka před startem sezony s vrcholem na hrách v pekingu více než dobře.

Martina Sáblíková Foto : 1 192 Martina Sablikova Photos And Premium High Res Pictures Getty Images : Rychlobruslařka martina sáblíková ještě nabírá v těchto dnech kondici v itálii, příští týden už ale plánuje vyjet v bavorském inzellu na led.. „nejprve se tam musím dostat. Sama česká reprezentantka nadšení krotí, že se ukáže až v ostrých závodech. Ap „snad jsme udělali vše, co jsme měli. Minulá sezona byla taková, jaká byla, takže naskočit do závodů nebude jednoduché," uvedla sáblíková před odjezdem do polska. Kvalifikovat se na olympijské hry do pekingu a na nich rozmnožit svoji sbírku medailí.

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar